TrackTrace.net in de media

1000e klant TrackTrace.net wint gratis ClickTrace+ met bloemen

Op 19 februari 2009 mochten wij onze 1000e klant verwelkomen. Deze 1000e klant kon gratis zijn ClickTrace+ GPS volgsysteem in ontvangst nemen samen met een mooie bos bloemen. De gelukkige winnaar was UNI-Timmerwerken. Dit bedrijf houdt zich bezig met aan-en verbouwen van huizen. TrackTrace.net is er zeer trots op deze mijlpaal te hebben behaalt. Op naar de 2000!
Uitreiking 1000e klant

Reactie van Uni-Timmerwerken
”Wij waren natuurlijk zeer aangenaam verrast, ik had de systemen van TrackTrace.net al gezien bij een aantal aannemers en andere college bedrijven van mij. Ik had besloten een aantal modules te bestellen voor het beveiligen van mijn machines, apparatuur en voertuigen. Bij mijn bestelling kreeg ik tot mijn vreugde te horen dat ik de 1000e klant was en daardoor mijn bestelling van de ClickTrace+ gps tracking systeem gratis aangeboden kreeg.” Aldus de eigenaar van UNI-Timmerwerken.

Op de Nederlandse televisie.

Lifestyle in de regio
Deze uitzendingen zijn van 2009. De presentatrice Sanne Heijen (Talpa, RNN, RTL4 en ondertussen te zien op RTL met Enjoy Life) krijgt van Hyundai Nederland een auto om zich mee te verplaatsen gedurende 13 afleveringen. Sanne komt met deze hyundai op ons hoofdkantoor om een ClickTrace+ in te laten bouwen, met deze GPS Track and Trace systeem kunnen ze Sanne gedurende deze 13 afleveringen volgen. Tevens wordt er in dit Lifestyle programma een aantal klanten van ons geïnterviewd, deze klanten zijn Hoka verkeerstechniek (Bam infra) en JCB (grondverzetmachines), aan hun word de vraag gesteld wat de ClickTrace+ voor hun onderneming betekent en dat er regelmatig machines worden terug gevonden door de GPS Tracking systeem van TrackTrace.net
TrackTrace.net op LifestyleXperience

Gadgetman Ruud van Marion
Ruud van Marion (1951) is televisiemaker en journalist.Al vanaf 1993 is hij de vragenmaker van het VARA-televisieprogramma ‘Twee voor Twaalf’, de “Rolls Royce onder de quizzen”. Hij was ‘Inspecteur Gadget’ in Quest en doet dat nu in NRC Handelsblad en tot november 2008 elke week in ‘Kort Amsterdams Live’ op de Amsterdamse tvzender AT5. In dit laatste werden in een uitzending van December 2008 onze ClickTrace behandelt, tevens wordt onze IP camera hierin behandelt, dit firma Robor is ons hoofdkantoor.
Producten van TrackTrace.net op AT5:

Klantreacties

Dit vinden onze klanten van de Clicktrace

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op zodat wij u onze producten nader kunnen toelichten!