Veel gestelde vragen

FAQ

Wanneer u vragen heeft welke niet hieronder worden weergegeven verwijzen wij u naar de contact pagina zodat u deze vraagt kunt stellen in het formulier. Ook is het mogelijk direct te mailen naar: info@tracktrace.nl

Uw ClickTrace GPS Tracking systeem module wordt getest en compleet afgeleverd, als u de ClickTrace GPS volgsysteem ontvangt dan is deze al voor uw gereed gemaakt en klaar voor direct gebruik. Een Nederlandse handleiding is bijgesloten, batterijen (voor gemonteerd) en een prepaid SIM kaart (is al voor u in de ClickTrace gps tracker geplaatst), tevens ontvangt u een persoonlijke toelichting brief waar op staat vermeld hoe u kunt inloggen op uw persoonlijke webpagina en gratis iPhone applicatie (waar u uw al uw posities op kunt inzien). Uw webpagina kunt u onbeperkt en gratis (en overal ter wereld) gebruiken, de ClickTrace plaatst automatisch alle posities op uw eigen webpagina, u hoeft dus geen ingewikkelde codes in te voeren etc.
Vaak krijgen we de vraag of er ergens een adder onder het gras zit omdat we de enige zijn die het concept aanbieden zonder abonnement, daar kunnen we een duidelijk antwoord op geven: “Nee, er zijn absoluut geen adders onder het gras, we zijn hierin de enige omdat wij ons duidelijk willen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, en met succes…. steeds meer bedrijven stappen over naar ons product omdat het veel maandlasten scheelt, zeker de klanten die grote aantallen machines/voer of vaartuigen bezitten die beveiligd moeten worden.
De ClickTrace werkt wereldwijd. Om de posities automatisch op uw webpagina te kunnen ontvangen dient er alleen wel een GPRS data verbinding mogelijk te zijn op de telecom provider waar de ClickTrace zich op dat moment bevindt. Is dat niet het geval kunt u de posities nog per sms opvragen. Een prepaid SIM adviseren wij niet met internationaal gebruik, welke telecom provider het beste bij u past is afhankelijk van uw gebruiksprofiel. TrackTrace.net heeft echter ruime ervaring met alle sim kaarten, ook hier kunt u zicht uiteraard (vrijblijvend) over laten informeren.
TrackTrace.net staat garant voor een goede werking van de hardware van dit product gedurende de garantietermijn (1 jaar). Indien zich tijdens de garantietermijn een defect aan de hardware mocht voordoen (als gevolg van fabricage- of materiaalfouten), zal deze kosteloos worden gerepareerd.
De compacte ClickTrace XS is arbeidsintensiever om te produceren en dit ziet u terug in de prijs.
Ja, Dit wordt standaard gratis bijgeleverd. Het is dus mogelijk met de ClickTrace module meerdere voertuigen, vaartuigen, Kranen, generators online te volgen. Handig is uiteraard dat u de ClickTrace in enkele seconden kunt overplaatsen (vaste inbouw ook mogelijk).
De ClickTrace XS kost €695,- en de ClickTrace+ €495,- exclusief Btw. Optioneel is een converter voor €45,- ten behoeve van een aansluiting op een externe accu (alleen op ClickTrace+ model), tevens kunt u de ClickTrace dan nog als een portable systeem gebruiken want u kunt de converter eenvoudig losklikken. Zie rubriek “producten” voor uitgebreide informatie. De maandlasten zijn ongeveer 1 a 2 euro per maand voor de datacommunicatie van de prepaid sim kaart. Bij geen gebruik heeft u helemaal geen kosten.
Nee dat is niet nodig (het kan wel), u krijgt een persoonlijke webpagina waar al uw coördinaten automatisch op worden opgeslagen en geplaatst, dat betekend voor u optimaal gebruiksgemak, dus geen lastige handelingen om coördinaten over te tikken. Uiteraard is het ook mogelijk om daarnaast handmatig coördinaten in te voeren (handig als u geen internet bij de hand heeft, u kunt de coördinaten dan bijvoorbeeld in voeren in TomTom en er meteen heen navigeren).
Het betreft een éénmalige aanschaf. Wij hanteren geen bijkomende kosten zoals: licenties, abonnementen, meldkamer en andere verplichtingen. De enige kosten na aanschaf is de communicatie kosten van de sim kaart welke geplaatst is in de ClickTrace. Standaard leveren wij het met prepaid, dit is de goedkoopste manier ( 1 a 2 euro per maand bij nationaal & gemiddeld gebruik). Eventueel leveren wij ook optioneel M2M datakaarten, deze kaart is voor professioneel gebruik. Uiteraard bent u ook vrij in het gebruik van eigen sim kaarten. De ClickTrace is als het ware ‘simlock vrij’.
Ja, dit kan op meerdere manier. Indien u een iPhone heeft kunt u gratis gebruik maken van onze iPhone applicatie waar u zich ook bevindt. Uiteraard kunt u ook met een laptop met gprs verbinding mobiel werken.

Klantreacties

Dit vinden onze klanten van de Clicktrace

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op zodat wij u onze producten nader kunnen toelichten!