TrackTrace.Net het bedrijf

Wie zijn wij.

TrackTrace.net is een Nederlandse leverancier en fabrikant van GPS beveiligings systemen. Het bedrijf achter TrackTrace.net is opgericht in 1995 door een groep ervaren programmeurs en ontwikkelaars. Deze ervaring is verwerkt in het ClickTrace product. 15 jaar geleden is het allemaal begonnen in de agrarische sector, echter de dag van vandaag zijn we een betrouwbaar begrip voor vele sectoren, TrackTrace.net levert namelijk aan de consument, overheid en aan klein/groot bedrijven.

Inmiddels heeft TrackTrace.net al meer dan 1000 tevreden klanten bedient en is uitgegroeid tot een complete organisatie. Zo hebben wij op alle benodigde vlakken experts in huis en kunnen u daardoor altijd een totale en complete oplossing bieden.

Kiezen voor TrackTrace.net is kiezen voor een samenwerking met een zeer ervaren en kundige groep professionele en hoog gemotiveerde medewerkers.

Kernwoorden die ons bedrijf samenvatten:

Kwaliteit

Producten worden binnen onze eigen fabriek in Nederland gefabriceerd en zijn van hoogwaardig kwaliteit. Bewust is gekozen uit A component onderdelen binnen Europa welke wellicht kostbaarder zijn maar van veel beter kwaliteit zijn dan bijvoorbeeld import uit China.

Gebruiksvriendelijkheid

Alle producten zijn gericht op gebruiksvriendelijkheid voor de klant, dit is terug te zien in de webapplicatie van de klant en de omgang met de hardware.

Flexibiliteit

Naast onze (op deze website getoonde) standaard producten is maatwerk onze core business, heeft u afwijkende wensen? Laat ons vrijblijvend met uw meedenken voor een passende oplossing en advies.

Professionaliteit

Binnen ons bedrijf werken alleen experts. Zo heeft u bij ons altijd antwoorden op uw vragen en word u nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

10 redenen

  1. Gegarandeerd de laagste maandelijkse gebruik lasten!
  2. Keuze uit Prepaid of abonnement, TrackTrace.net is immers MVNO van M2M (machine-to-machine) datakaarten (KPN). Dus alle oplossingen onder één dak.
  3. Geen abonnementskosten. De getoonde prijzen is inclusief een webapplicatie waar de posities automatisch door uw ClickTrace module(s) op geplaatst word en inclusief een gratis iPhone applicatie.
  4. Geheel transparant over kosten en gegarandeerd de laagste maandlasten! (geen vreemde creditering systemen)
  5. Top kwaliteit. Wij zijn eigen fabrikant, producten worden onder eigen beheer in Nederland gefabriceerd. We werken alleen met de hoogste A kwaliteit componenten vanuit Europa (absoluut geen China rommel). Doordat wij eigen fabrikant zijn is maatwerk ook mogelijk.
  6. De beste (gratis) service
  7. Professioneel (15 jaar ervaring)
  8. Alle elektronica geïntegreerd in één compacte behuizing. Hierdoor niet alleen de inbouw eenvoudig, maar hierdoor ook zeer handzaam en gebruiksvriendelijk (systeem is binnen enkele seconden te plaatsen).
  9. Bij gebruik op eigen batterijen (welke eenvoudig zijn te vervangen) heeft de ClickTrace de langste standby tijd ter wereld. Bij een vaste aansluiting dienen deze als noodstroom.
  10. Binnen heel Europa werkzaam

Klantreacties

Dit vinden onze klanten van de Clicktrace