Innovatie

Home In de media Innovatie

De tijd staat niet stil, daarom houdt TrackTrace.net zich voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen, zodra er nieuwe elektronica componenten op de markt verkrijgbaar zijn voor de GPS Track and Trace volgsystemen, dan passen wij deze meestal direct toe in de nieuwe GPS Tracking systemen. TrackTrace.net doet immers zelf de ontwikkeling en productie waardoor het mogelijk is om deze ontwikkelingen snel en correct door te voeren, hierdoor bent u altijd verzekerd van hoogstaande techniek met het beste kwaliteit aan A merk componenten bij aanschaf van een nieuwe ClickTrace+.

Enkele voorbeelden van ontwikkelingen ziet u hieronder:

– GPS antenne
Onlangs is de ClickTrace+ voorzien van een nieuwe generatie GPS ontvangers, hierdoor is de GPS nog sneller en een aanzienlijk stuk sneller. Hierdoor kan de ClickTrace+ nog beter uit het zicht geplaatst worden (bijvoorbeeld onder de auto, onder de motorkap, in een machine, in een boot etc.)

– Bewegingsmelder
Onlangs is de ClickTrace+ voorzien van een nieuwe bewegings/trilsensor, deze duurzame sensor weet nog beter onderscheid te maken tussen een trilling en een daadwerkelijk beweging.

– GSM masten berekening
TrackTrace.net is bezig met een vooruitstrevende technologie. Positie bepaling met behulp van GSM masten (dus zonder hulp van satelliet). Dit is minder nauwkeurig als de bepaling met satelliet maar zou als noodbepaling/backup dienen. Hier moet u bijvoorbeeld denken dat uw object bij calamiteiten in een dikke stalen container wordt geladen, GPS komt hier vaak niet doorheen, als dit het geval is wordt de berekening gedaan met behulp van GSM masten, dit signaal is immers sterker dan het GPS signaal.

– Nieuw platform
Onlangs heeft TrackTrace.net een nieuwe platform laten ontwikkelen (webportal voor klant, ookwel persoonlijke pagina genoemd of webapplicatie). Met deze webapplicatie is het uitdraaien van grafieken heel goed mogelijk. Tevens is maatwerk op deze portal/platform goed mogelijk.

– Beeld over GSM netwerk
Het is binnenkort niet alleen mogelijk om uw waardevolle objecten te volgen, maar ook live ‘beelden’ te zien via het GSM netwerk. Deze camera’s van TrackTrace.net versturen opgenomen shots via een GPRS dataverbinding direct naar bijvoorbeeld uw telefoon of PC. Doordat het over het GSM netwerk gaat kunt u deze camera’s plaatsen waar u maar wilt.

– Ontwikkelingen relais
TrackTrace.net doet veel maatwerk, dus heeft u specifieke wensen zoals bijvoorbeeld relaisschakelingen op afstand door middel van sms, of specifieke uitlezingen, dan behoort dit allemaal tot de mogelijkheden.