Weer machine terug gevonden dankzij ClickTrace Track & Trace

Home Weer machine terug gevonden dankzij ClickTrace Track & Trace

De minishovel van ondernemer Hubens uit Beesel is onlangs gestolen. Het werktuig was voorzien van een ClickTrace GPS Tracker, die netjes een sms’je naar zijn mobiele telefoon stuurde. Helaas hoorde de ondernemer dit ClickTrace+alarmbericht niet omdat zijn telefoon niet binnen zijn bereik was. Toch heeft hij zijn minishovel terug.

De ochtend na de diefstal zag meneer Hubens direct dat de minishovel van zijn bedrijf was verdwenen. Hij opende direct zijn webapplicatie via internet om de minishovel via de track and trace module te volgen. Het GPS-volgsysteem gaf aan dat de machine op een parkeerterrein in Kaatsheuvel stond. Hij wachtte geen seconde en reed er direct heen. Hij trof de gestolen minishovel hier inderdaad aan. Die middag konden de melkkoeien en melkgeiten op zijn bedrijf weer met deze machine gevoerd worden. Dank zij de ClickTrace GPS Tracker op de minishovel.

Op het veehouderijbedrijf van maatschap Hubens, met zowel een melkkoeien- en melkgeitentak, kunnen de minishovels geen dag gemist worden. Beide minishovels zijn met een ClickTrace track & trace module uitgerust. Roger Wolters vertelt dat op het bedrijf momenteel vijf modules in gebruik zijn. ‘Het grote voordeel is dat we de modules eenvoudig kunnen omsteken naar een ander werktuig als dit ergens staat of als we een andere machine kopen’. ‘Het werkt gemakkelijk is overal inzetbaar’.