Sponsoring

Home Referenties Sponsoring


– Sponsoring Pana Americana Team 83:
Team83 bestaat uit Marco van Gelder en Karsten Reiniers en is in 2008 gevormd. Op 5 juli van dat jaar vertrokken 88 Volvoteams vanuit Bant naar het einddoel Beijing. Een tocht door onherbergzame gebieden, de beboste Siberische laagvlakten, de uitgestrekte Mongolische grassteppen en de Chinese Gobiwoestijn. De rally Bant to Beijing met het vertrekpunt in de Flevolandse Noordoostpolder kon toen uitgebreid worden gevolgd via Omroep Flevoland….. voor meer informatie: www.team83.nl

– Sponsoring Homeride Ronald McDonald Kinderfonds:
HomeRide is een uitdagende wielertocht. Je fietst volledig of in estafette langs zeven Ronald McDonald Huizen. Binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht. Non-stop. Dag én nacht. Michael Boogerd is ambassadeur en rijd zelf ook mee in deze tocht. TrackTrace.net sponsort ClickTrace GPS Tracker modules om alle teams live te kunnen volgen.
Voor meer informatie: Homeride


Video’s;
http://youtu.be/Ux_efh9Ztd4
http://youtu.be/u5LZVver2eM

– Norwin Mulder War Child:
Norwin Mulder wil non-stop 250 km handbiken van Antwerpen naar Amersfoort. Dit vind plaats op 9 en 10 september 2011, met deze uitdagende tocht wil hij sponsorgeld ophalen voor War Child. TrackTrace.net sponsort mee om Norwin live te volgen (GPS volgsysteem). Meer informatie: Website Norwin Mulder War Child

– Sponsoring Nijmeegse 4Daagse:
TrackTrace.net heeft bij de Nijmeegse 4Daagse ClickTrace modules gesponsord zodat de route online live gevolgd kon worden via de website van omroep Gelderland samen met live helikopter beelden.
Voor meer informatie, zie: omroep Gelderland

– Peter Reitsema:
De 57-jarige Peter Reitsema uit Heerenveen gaat in zijn eentje op de fiets naar Santiago de Compostella. Hij heeft hiervoor twee maanden levensloopverlof opgenomen. Peter doet dit allemaal voor het goede doel “Alzheimer Nederland”. TrackTrace.net vind dit een heel mooi iniatief en is het ons een grote eer om Peter een ClickTrace+ volgsysteem te sponsoren zodat de thuisblijvers hem op de voet kunnen volgen.
Klik hier om naar de webpagina van Peter Reitsema te gaan.

-Paul van de Dool:
Paul maakt een unieke voettocht door Noord Engeland en Scotland. De thuisblijvers kunnen Paul volgen dankzij de ClickTrace+ GPS Tracker via zijn eigen website.
Klik hier om naar de webpagina van Paul van Dool te gaan.

-Johan Oude Moleman:
Johan maakt een reis vanuit Nederland naar China. Op zijn website is Johan te volgen dankzij de ClickTrace+ GPS Tracking systeem.
Klik hier om naar de webpagina van Johan.

– Sponsering Move ID (Hardloop – Marathon):
Alle renners voorzien van de ClickTrace+ GPS volgsysteem. Publiek kon de renners live volgen via een groot scherm op een plein, tevens kon het publiek live meekijken via internet.
Klik hier om naar fotos te kijken van dit evenement.

– Sponsering LeidentoRun:
Een race van meer dan 100 uur (1200KM!) 17 oktober 2009 gaat een groep van 40 deelnemers meer dan 1200 kilometer hardlopen naar de Poolse stad Torun. Een groep van 40 man, waarvan 15 hardlopers gaan 17 oktober non-stop in estafette vorm 1200KM afleggen en hiermee een poging doen om in het guinness book of records te komen. Voor de loop, die qua opzet vergelijkbaar is met de bekende ‘Ropa-run’ van Rotterdam naar Parijs, is een crew van 40 personen nodig: lopers, fietsers, cateraars, masseurs, een arts, chauffeurs, motorrijders en coördinatieteam. De estafette (met 3 ploegen van 5 lopers) gaat van start op zaterdag 17 oktober. de verwachte aankomst in Torun is woensdag 21 oktober om 18.00 uur. De totale loopafstand is 1200 kilometer. Vanaf het moment dat dit plan gelanceerd werd, hebben de initiatiefnemers veel enthousiaste reacties ontvangen. TrackTrace.net sponsort systemen om de renners op afstand te kunnen volgen. De fietsers krijgen een ClickTrace+ GPS tracker mee, deze stuurt elke twee minuten de locatie naar de website.
Klik hier om naar de webpagina van LeidentoRun.

– Sponsering TEAMMTB:
Nederlands mountainbike team. Voorzien van kleding met bedrukte logo’s van TrackTrace.net. Tevens wordt tijdens tochten de ClickTrace+ GPS Tracking systeem kostenloos ingezet om de rithistorie te bekijken met start en stop tijden.

– Sponsering Rabo meertour:
Meertourradio wordt door TrackTrace.net voorzien van GPS volgsystemen. Ze worden in de rugzakken van de motards gestopt zodat men in de studio te allen tijde op de hoogte is van hun posities in de koers.

– Sponsering kwartje Triathlon Team TrackTrace:
Team word voorzien van kleding, tevens word de wielrenner voorzien van een ClickTrace+ GPS Track and Trace systeem om start en stop tijden te registreren.