Klantreacties

Home Referenties Klantreacties

Enkele reacties van klanten:
(bent u bestaande klant? Dan nodigen wij u ook uit om een reactie te schrijven.)

 

George van Haaster, Schagen
“Wij gebruiken het systeem voor onze km administratie. Erg tevreden.”

Irma de vries, Amsterdam
“Wat een geluk….. afgelopen weekend is onze VW Golf GTI gestolen, maar konden deze terug vinden met jullie ClickTrace GPS TRACK en TRACE systeem.
Afgelopen zaterdag (22 juni jl.) kwamen wij zo rond het middaguur tot de ontdekking dat onze VW Golf niet meer op de gebruikelijke plaats stond.
We gaan naar binnen omdat een stemmetje in ons zei, dit zit fout. Hebben meteen ingelogd en zagen dat deze auto om 3 uur is weggenomen en om 9.30 is weggezet in de binnenstad van Amsterdam.
Zijn direct in de auto gesprongen en ik heb thuis met 112 gebeld en het probleem gemeld, zij zouden meteen een auto naar de parkeerplaats van de auto sturen.
Aangekomen bij de auto, stonden er inmiddels 3 auto’s (had toch echt gemeld dat het hier om diefstal van een auto ging en niet om moord!!!).
Kan het iedereen aanraden en vind eigenlijk dat het VERPLICHT gesteld moet worden door de Verzekeringsmaatschappij, dat iedereen aan dit systeem gaat.
Wij zijn in ieder geval blij dat wij jaren geleden dit ClickTrace track and trace systeem hebben aangeschaft.”

Bart: Eigenaar elektronische fiets verhuur:
“Als eigenaar van elektrische fietsen vind ik het erg belangrijk om met betrouwbare materialen te werken. Kwaliteit leveren aan onze klanten is ons streven.
In de eerste instantie hebben wij goedkopere systemen getest van een ander bedrijf, dit bleek al snel niet goed te werken en was de regel ‘goedkoop is duurkoop’ duidelijk van toepassing. Vervolgens hebben wij getest met de systemen van TrackTrace.net
Dit systeem van Tracktrace.net bleek 100% betrouwbaar, de goedkopere systemen van het andere bedrijf hadden vrijwel geen enkele keren juiste doormeldingen, de systemen van TrackTrace.net daarentegen gaven altijd de juiste doormeldingen en was dus van het kwaliteit waarmee wij willen werken.
Inmiddels zijn wij overgestapt naar TrackTrace.net en hebben wij ca. 500 track/trace systemen (en groeiende) van TrackTrace.net in gebruik en zijn erg tevreden!”

Anoniem:
Wij zijn uitermate tevreden met het systeem. Wij zijn gevestigd in België. Ik gebruik het systeem nu 10 maanden en er is nog geen één dag geweest dat het systeem een steek heeft laten vallen. Het ClickTrace GPS volgsysteem is absoluut uitermate betrouwbaar, daar ben ik ondertussen van overtuigd. Ik gebruik het zelf in combinatie met prepaid, de afgelopen 10 maanden zijn mijn totale kosten ca. €9.-, dat is minder dan 1 euro per maand (totale kosten), terwijl ik het systeem elke dag een aantal uur gebruik.
Met vriendelijke groeten van een uitermate tevreden Belgische gebruiker (Gent).

H. Baaij:
De eerste keer dat ik de ClickTrace+ zag vond ik het uiterlijk van de module wat somber. Maar schijn bedriegt, het blijkt een wolf in schaapskleren. Dit vernuftige kastje doet het verdomt goed! Ik heb realtime inzage van mijn personeel en tevens kan ik precies zien hoe laat ze op de klus zijn en hoe laat ze hier weer van vertrekken. Zijn flink wat meer mogelijkheden die ik niet gebruik, maar het is zeer gebruiksvriendelijk en ben een zeer tevreden klant.

Fam. Hubens:
Afgelopen jaar zijn er 3 machines (mini shovels) van ons gestolen. En alle drie binnen zeer korte tijd weer terug gevonden dankzij jullie systemen.
1 shovel zat in een vrachtwagen maar evengoed kregen we de locaties door. Ons hoef je niet meer te overtuigen van jullie goedwerkende producten!

Dhr. de Graaf:
TrackTrace.net heeft voor ons een speciale modificatie gemaakt op de bestaande modules. Onze pneumatische perscontainers (120 stuks) staan door heel Nederland gestald. Voorheen werden deze door ons op afroep van onze klanten opgehaald en omgeruild voor een lege container. Het gebeurde vaak dat als wij ergens een container afhaalde, er de volgende dag in diezelfde buurt ook gebeld werk om de container af te halen, absoluut geen rendement dus. Op deze manier moesten wij 2 keer rijden, terwijl dit in één keer had gekund. De modificatie en de systemen laten zien op onze webapplicatie hoe vol de containers zijn (in procenten). Is de actuele marker groen dan is deze onder de 80%, tussen 80 en 90% is hij oranje en vanaf 90% is de marker rood. Hierdoor halen wij dankzij de systemen echt een ongelooflijke rendement winst!

Anoniem:
1-11-2012: Ik gebruikte het systeem al een aantal jaar naar volledige tevredenheid (ca. 3jaar). Tot mijn eigen stommiteit had ik de GPS tracker kapot gemaakt doordat ik er water over had laten vallen terwijl de module open lag om de batterijen te vervangen. Via deze weg wil ik toch even melden hoe enorm netjes ze dit met mij hebben opgelost en dat ze je als klant nooit in de kou laten staan.

Raymond:
15-10-2012: Nog nooit heb ik eerder een bedrijf meegemaakt dat zo ontzettend service gericht is als jullie, dat meen ik oprecht en dat is echt een dikke pluim waard!

S. Admiraal:
We maakten gebruik van goedkopere systemen, maar dat werkte voor geen meter. Gelukkig de stap gemaakt om jullie producten te proberen. Wat een opluchting, systeem werkt perfect en gebruiken het elke dag. Binnen onze organisatie een zeer bruikzaam producten. Zeer tevreden!

Andre Isendoorn Den-Helder:
Sinds 10 maanden gebruik ik jullie systeem in de rollator van mijn moeder.
Mijn moeder heeft de ziekte van Alzheimer en zit hiervoor in een verpleeghuis. Zelf denkt ze dat ze weer naar huis moet waardoor zij op de gekste tijden wegloopt.
Nadat ik jullie GPS volgsysteem in haar rollator had gemaakt hadden we in de eerste maanden wat problemen die naar tevredenheid zijn opgelost.
Het aangepaste systeem dat op dit moment in gebruik is werkt zeer goed.
De laatste maand is mijn moeder 5 keer weggelopen uit het verpleeghuis en kreeg ik een sms als zij meer dan 100 meter weg was.
Haar volgen was een fluitje van een cent omdat mijn vrouw/broer/nichtje me vanachter de computer op de hoogte hielden van waar ze liep.
Ik ben ervan overtuigd dat dit systeem levens kan redden van dementerende bejaarden die ’s avonds of ’s nachts onopgemerkt weglopen.

Met vriendelijke groet,
Andre Isendoorn
Den-Helder

Oudere reviews:

Anoniem:
[09-06-2010] Het is te lezen op jullie site dat jullie goede service hebben, maar jullie maken het ook meer dan waar. Helemaal top!

Dhr. J. de Haas Amsterdam:
[7-06-2010]Vannacht is mijn wagen gestolen en uur later terug gevonden middels jullie systeem. Wellicht leuk om te weten. Mvg

Dhr. van Tulder:
[19-05-2010]Allereerst wil ik jullie complementeren met jullie support. Snel en toegesneden. Dank hiervoor.

Mv. Gunnik:
[02-04-2010] Wou jullie nog even bedanken voor het extra sim en magneetje wat jullie hebben opgestuurd. Proficiat dat jullie mij zo snel en zonder kosten hebben geholpen. Ik zal jullie zeer zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Dhr. Wesley:
[15-3-2010] Wauw! Dat zijn nog eens snelle reacties! Bedankt voor de goede service.

Dhr Vest:
[12-01-2010] Complimenten voor de service. Mijn dank!

Dhr. Borst:
[03-01-2010] Zeer tevreden, altijd goed te woord gestaan etc.

Dhr. Smeets:
[08-12-2009] 6 modules in gebruik voor 1,5 jaar nu. ClickTrace heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

Dhr. Brinkman:
[02-12-2009] Had wat problemen met mijn module, deze was echter al 3 jaar oud dus eigenlijk geen garantie meer, toch zonder kosten mij zeer goed ondersteund en alles werkend gemaakt. Zeer tevreden.

Dhr. Verbruggen:
[21-11-2009] Goede service, online support reageert bijna altijd binnen 5 minuten, zelfs in het weekend en ’s avonds, nog niet eerder zulke goede service meegemaakt.

Dhr. Heijen:
[01-11-2009] Ik ben eigenaar van een autobedrijf. Tijdens proefritten klik ik binnen enkele seconden een ClickTrace+ GPS tracker onder de auto zodat ik deze kan volgen. Geeft toch een rustig gevoel. Aftersales is trouwens perfect, mag ook wel gezegd worden. Bedrijf verdient dikke aanbeveling.

K. Tijssen:
[25-10-2009] Als één van onze machines van een bouwproject wordt weggehaald zonder onze toestemming, dan waarschuwt de clicktrace+ GPS tracking systeem ons. Tot nu toe nog niet (gelukkig) geen diefstal meegemaakt, echter nam een collega van mij savonds een keer de machine mee. Ik kreeg toen direct een melding. Systeem doet dus zeer goed zijn werk! Dikke pluim.

S. Tromp:
[04-10-2009] Door de directe melding ben je er altijd gelijk bij (in ieder geval gelijk op de hoogte), zonder dat een dure meldkamer wordt ingeschakeld.

F. Schoonheden:
[01-10-2009] Perfecte service! Had na 4 maanden wat problemen met mijn ClickTrace+ module. Werd vriendelijk te woord gestaan (ook op mails zeer snelle reactie) en kreeg direct een nieuwe. Deze werkt echt P-E-R-F-E-C-T!

Dhr Verhoef:
[25-09-2009] Ons bedrijf doet bedrijf recherche diensten. Wij werken met diverse bakens van verschillende fabrikanten.Bakens uiteenlopend van prijzen van 150 euro tot aan bakens van 3000 euro. De goedkope bakens gebruiken wij niet meer en ligt eigenlijk stof te happen in de kast. De ClickTrace+ systemen die wij hebben (wij hebben er 7) gebruiken wij zeer veel tijdens projecten, ik moet zeggen dat deze niets onder doet tegen over de dure systemen van 3000 euro. Sterker nog, de ClickTrace+ heeft ons nog nooit in de steek gelaten en als iemand het intensief gebruikt dan zijn wij het wel.

H. Ketting:
[20-09-2009] Voor mijn Taxi bedrijf. Kan precies zien waar en hoe laat mijn Taxi’s ergens geweest zijn. Zo kan ik zien of de uren kloppen wat mijn ingehuurde personeel mij toeschrijft.

P. Breed:
[20-09-2009] Leukste van alles vind ik de iPhone applicatie. Zit ik rustig op een terras, kan ik met mijn telefoon inloggen en precies zien waar mijn personeel rond rijd!

Dhr. T. van den Vlist:
[18-09-2009] Dankzij het systeem nu betere planning.

S.J.A. van den Berg:
[14-09-2009] Bedankt voor de goede service!

F. Dekkers:
[10-09-2009] Dat live tracking is fantastisch. Het is net zoals in de film!

Dhr. Donkers:
[02-09-2009] Ben er zeer blij mee!

A. v. Haaster:
[01-09-2009] 2 woorden: Gewoon goed!

L. Boot:
[28-08-2009] Voor mijn machine park heb ik 65 systemen (ClickTrace+), in het begin gebruikte ik prepaid zoals TrackTrace.net deze standaard aflevert. Systemen werkte prima, alleen was de nazorg voor het opwaarderen voor al onze machines niet ideaal. Dit is nazorg waar wij niet op zitten te wachten. In overleg met TrackTrace.net (perfecte service) hebben wij onze systemen daarna voorzien van hun M2M business SIM kaarten. Systemen werken nu echt zeer goed.
Ik kan eigenaren van machine parken de tip geven om ook de M2M datakaarten te nemen bij de wat grotere aantallen (deze levert TrackTrace.net ook, heb je dus ook meteen alles onder één dak).

Wesley:
[25-08-2009] Goede service!

P. Roos:
[24-08-2009] Hartelijk dank voor uw snelle en waardevolle reactie. Werkt perfect.

W. de Wit:
[22-08-2009] Zeker aan te bevelen!

J. Pronk:
[21-08-2009] Een geniaal systeem! Had ik tien jaar eerder moeten hebben!

D. Broersen:
[15-08-2009] Geeft mij een rustgevend gevoel dat ik dit systeem in mijn auto heb zitten.

Arno:
[10-08-2009] Dit bedrijf houdt zich altijd goed aan zijn afspraken. Dingen die zij beloven komen zei simpelweg altijd na (zoals het hoort).

G. Kremer:
[05-08-2009] Had om eerlijk te zijn serieuze twijfels dat ik de advertenties en de website las. Echter na het bellen van een van de referenties kreeg ik te horen dat diegene zeer tevreden was. De stoute schoenen aangetrokken en eentje besteld. Heb er absoluut geen spijt van. Werkt allemaal erg goed.

W. Bruntink:
[01-08-2009] Mijn neef heeft een relatief groot bedrijf en heeft een groot aantal systemen in gebruik van TrackTrace.net. Ikzelf ben particulier en heb geen bedrijf en had ook interesse in eenzelfde systeem. Grappige was dat TrackTrace.net niet wist dat mijn neef een groot klant van hun was. Ik had interesse in één stuk, desondanks namen zij uitgebreid de tijd voor mij op het kantoor in Schagen om het mij allemaal vrijblijvend uit te leggen. Geloof dat ik daar iets van 2 uur heb gezeten. Ook voor hun kleine klanten nemen ze dus uitgebreid de tijd, waar vind je dat nog tegenwoordig.

T. Lighthart:
[26-07-2009] Ik denk dat ik wel iets over de duurzaamheid van het apparaat kan vertellen. Heb zo’n 2,5 jaar geleden de ClickTrace gekocht (ClickTrace+ hadden ze toen nog niet). Nu 2,5 jaar later een extra module (ClickTrace+) bijgekocht, de oude ClickTrace werkt nog steeds prima, deze zit nu in mijn motor en de ClickTrace+ zit in mijn auto. Duurzaamheid is dus prima (hoop er nog heel wat jaren bij op te kunnen tellen).

L. van der Linden:
[24-07-2009] Dankzij de ClickTrace gps tracer hebben wij onze bedrijfsauto inclusief de notebook met bedrijfsgegevens weer terug gevonden.

J. de Graaf:
[22-07-2009] Ik ben overgegaan naar het ClickTrace track and trace systeem, nu ben ik veel voordeliger uit want ik hoef geen dure abonnementen meer te betalen. Betaalde voorheen 30 euro per maand.

A. Mak:
[20-07-2009] Instap kosten (aanschaf) zijn niet het laagste in Track & Trace land. Hiervoor een ander systeem gehad (rommel uit China), maar dat was aanzienlijk minder kwaliteit en mogelijkheden. Ik heb zelf 2 ClickTrace systemen en dit is merkbaar kwaliteit, werkt echt heel erg goed. Wat een luxe.

K. Koers:
[18-07-2009] Gewoon perfect. Zeer lage kosten per maand en altijd toezicht op mijn personeel. Ik heb 6 systemen, per modules verbruik ik ongeveer 1,5 euro per maand aan beltegoed. Dus nog geen 2 tientjes per jaar! Verder nuk komma nul aan kosten. Bedrijf verdient een dikke aanbeveling.

J. Vos:
[16-07-2009] 4 maanden geleden was ik op zoek naar een volgsysteem voor mijn auto. Ik kwam toen dit bedrijf tegen. Ik ben altijd een beetje voorzichtig met bestellen via internet dus heb even contact gehad met de telefoon en werd uitgenodigd op hun verkoopkantoor. Ik ben daar uitstekend geholpen! Ze namen ruim de tijd voor me, in totaal 1,5 uur omdat ik nogal wat vragen had, maar dit was absoluut geen probleem. Aftersales is ook perfect, krijg altijd direct respons op mijn mail en telefonisch wordt ik ook altijd vriendelijk te woord gestaan. Ik heb gekozen voor de ClickTrace+ GPS volgsysteem en ben er zeer tevreden over, de posities komen automatisch binnen op mijn eigen pagina. Slaap er een stuk lekkerder door 🙂 Bedrijf verdient een dikke aanbeveling!

E. Kroon:
[10-07-2009] Paar weken geleden dus mijn auto gestolen. Dankzij de ClickTrace aan de grens van polen de dieven opgepakt. Ongelovelijk.

Dhr Harren:
[08-07-2009] Misschien een stom voorbeeld, maar het geeft wel aan hoe veelzijdig het systeem is. Waren hier mijn huis aan het verbouwen en ik had een aanhanger met waardevolle spullen die een nacht onbewaakt moest blijven staan wat zo afgeladen kon worden (open bak). Ik had de ClickTrace+ uit mijn auto gehaald, alarm op trilling actief gezet en zodra er dan een beweging of trilling van het afladen geconstateerd zou worden dan zou ik een sms krijgen. Volgende ochtend vergeten systeem eraf te halen, tijdens afladen kreeg ik inderdaad een sms!

Jochem:
[07-07-2009] Goed systeem en goede service!

Dhr. L. Koster:
[05-07-2009] Nadat iemand een S5 bij ons gestolen had tijdens een proefrit werdt het hoog tijd voor maatregelen.Gaat hier nooit meer een proefrit van start zonder dat er een of meer ClickTrace+ systemen in zit. Erg tevreden.

Anoniem:
[04-07-2009] Na veelvuldig het stelen van sloffen sigaretten uit onze winkel uit een van onze sloffen een paar pakjes sigaretten eruig gehaald waarin ik een ClickTrace heb geplaatst, uiteindelijk een medewerker betrapt en zoals waarschijnlijk wel zult begrijpen ontslagen. ClickTrace dus zijn dienst bij ons zeer zeker bewezen.

Y. van Hecke:
[09-06-2009] Mijn vader is helaas aan het dementeren. Vaak wist hij de weg naar huis niet meer terug te vinden (heeft een elektronische wagen). Hebben er nu een ClickTrace+ in zitten, niet voor diefstal, maar als mijn vader te lang wegblijft kan ik kijken waar hij zich bevindt. Uitermate goed hulpmiddel.

F. de Mast:
[08-06-2009] TrackTrace.net krijgt van mij een dikke 10!

Dhr van Kleeft:
[07-06-2009] Goeie service. Ik werd uitermate goed ondersteund bij het het opnieuw instellen van mijn module.

de Moes:
[07-06-2009] Zeer proffesioneel bedrijf. Word altijd goed te wordt gestaan, lui weten goed waar ze het over hebben (denken ook altijd goed mee).

P. van Pijls:
[02-06-2009] Complimenten voor de goede service ( en de goede producten uiteraard!)

van Breemen:
[01-06-2009] Maak nu 8 maanden gebruik van het systeem. Ben zeer tevreden. Heb een vast ingebouwd in mijn auto.

L. de Leeuw:
[01-06-2009] Kwam TrackTrace.net op televisie tegen, vervolgens even gekeken op hun site en uiteindelijk toch eentje besteld. Tot dusver zeer tevreden.

Mevr. van Manen:
[28-05-2009] Mijn complimenten aan TrackTrace.net voor hun goede ondersteuning en goede producten.

R. van Delzen:
[27-05-2009] Ik ben zowel enthousiast over het product, maar zeker ook over de support. In het begin had ik een aantal vragen over de instellingen en stuurde support een mailtje. Zelfs in het weekeinde

Dhr. K. Groothof:
[26-05-2009] 100% tevreden klant hier.

van Driessen:
[25-05-2009] Goed product (heb de ClickTrace+), maar met name de goede ondersteuning is benoemswaardig. Merk dat ik van de online support zelfs in de avond uren anwoorden krijg op mijn vragen. Klasse.

Gronefeld:
[24-05-2009] In het hoogseizoen al mijn campers in de verhuur, vind het echt een prettig idee dat de ClickTrace+ in mijn campers zit. Komt vaak voor dat de klant van te voren aangeeft wat zijn bestemming is, vaak wijkt deze af, in extreme gevallen kan ik tijdig aan de bel trekken. Zeer tevreden.

E. Vlug:
[22-05-2009] Wij verkopen producten van hoge waarde, onze zendingen worden voorzien van ClickTrace+ systemen zodat wij deze in de gaten kunnen houden.

Mevrouw Krijgsman:
[21-05-2009] Een aggregaat van ons was gestolen, nou in ieder geval. de huur periode was al een aantal weken verlopen. De locatie wat de ClickTrace+ aangaf op onze webapplicatie bezocht en daar stond aggregaat al helemaal gestript van onze logo’s klaar (waarschijnlijk) om geëxporteerd te worden. Uiteraard wij onze aggregaat direct meegenomen. Hulde voor het mooie volgsysteem.

Dhr. A. Mulder:
[20-05-2009] Na wat kleine opstart probleempjes (eigen fout) nu zeer tevreden gebruiker.

F. Kruit:
[19-05-2009] Zeer tevreden!

V. Janssen:
[19-05-2009] Wat ik met name erg leuk vond, is dat het systeem tijdens de zending aan stond. Ik stond dus al klaar voor de postbode voordat hij aankwam. Hij keek wel raar op dat ik precies wist waar jij vandaan kwam.

H. van den Velden:
[18-05-2009] Systeem doet wij hij doen moet zonder onnodige toeters en bellen.

B. van der Wal:
[15-05-2009] Ik ben echt zeer blij met mijn aanschaf. Heb er geen minuut spijt van.

P. Lodewijk:
[10-05-2009] Ik ben heel tevreden met de service en met de geleverde producten ik zal zeker mijn volgende aankoop (bij uitbreiding) ook bij jullie doen.

J. Beers:
[09-05-2009] Goed persoonlijk contact, niet uit de hoogte doen, serieus, je bent geen nummer, ze kennen je situatie, snel oplossen en ze hebben direct toegang tot je gegevens en diensten zodat ze snel kunnen beoordelen en handelen. Gewoon proffesioneel dus.

R. de Groene:
[08-05-2009] Wij zijn erg positief over TrackTrace.net en raden andere mensen dit bedrijf ook absoluut aan!

J. Bos:
[08-05-2009] Super weer!, wat een snelle reactie van jullie toch altijd!

Dhr. Klaver:
[07-05-2009] Langs deze weg wil ik TrackTrace.net heel hartelijk bedanken voor de goede ondersteuning en de fantastische producten die ze ons geleverd hebben.

L. Maas:
[03-05-2009] Na lang tobben hebben we de stap gezet en een groot aantal systemen aangeschaft. Wij zijn zeer tevreden en hebben geen minuut spijt gehad van onze aankoop.

Dhr Kuypers:
[01-05-2009] Zowel mijn compagnon als ikzelf ben zeer tevreden.

K. Langedijk:
[15-04-2009] Goed bedrijf en waar je als klant serieus genomen wordt.

F. Huisman:
[10-04-2009] No nonsense uitstraling en werkwijze. Direct handelen en altijd direct ondersteuning.

H. Otto:
[08-04-2009] Kijk, dat noem ik nou nog eens service!

B. van Zaal:
[08-04-2009] Hierbij een ietwat verlate reaktie, maar ik wou jullie nog laten weten dat wij zeer tevreden zijn.

P. de Boer:
[05-04-2009] Mijn wagenpark ermee uitgerust. Spullen werken altijd goed, doet wat het moet doen.

N. van Broekhoven:
[02-04-2009] TrackTrace.net tegengekomen op een oldtimer beurs. Vervolgens een systeem gekocht. Werkt goed!

W. de Vries:
[01-04-2009] Dikke duim omhoog!

Dhr Koelman:
[25-03-2009] Wij als recherche buro hebben goede ervaringen met het systeem. Het is een systeem waar je op kunt bouwen en vertrouwen. In ons vak zeer belangrijk. Omgang met TrackTrace.net ook zeer positief.

G. den Breejen:
[20-03-2009] Betrouwbare partner met goede snelle ondersteuning.

R. van den Elzen:
[10-03-2009] Ben zeer tevreden, zal jullie aanbevelen binnen mijn kennissenkring!

A. Rozen:
[08-03-2009] Wij verhuren materiaal zoals grote springkussens. Komt wel eens voor dat het systeem een stootje krijgt, tot dusverre heeft het systeem zich altijd zeer goed gehouden (nu 1,5 jaar in gebruik)

L. van der Kamp:
[15-02-2009] Dinsdag besteld en woensdag meteen binnen. Alles netjes uitgelegd in duidelijke documentatie. hoefde eigenlijk niets meer te doen, systeem was al kant en klaar opgeleverd.

J. Matze:
[10-02-2009] Werkt perfect!

Dhr. Meyer:
[08-01-2009] Het bestellen ging erg makkelijk, site was duidelijk. Service was goed en de bestelling was heel snel binnen.

H. van Dijk:
[02-01-2009] Klantenservice, zeer goede snelle meedenkende mensen! Altijd top en snel geholpen.

van Oostra:
[19-12-2008] Systeem is zeer gebruiksvriendelijk (ook de eigen webpagina). Dit is voor ons perfect want wij weten nog net hoe we een computer moeten inschakelen.

F. Driessen:
[15-12-2008] Zag het systeem bij een collega ondernemer, hij was er zeer enthousiast over en liet mij het een en ander zien. Meteen zelf eentje besteld en zelf net zo enthousiast.

V. Jonk:
[10-12-2008] Wat een top apparaat!

O. van Es:
[05-12-2008] Dank u voor de goede service!

L. Rutten:
[01-12-2008] Ben in het verleden bezig geweest met andere systemen, uiteindelijk voor de ClickTrace+ gekozen. Ben blij met mijn keuze, apparaat werkt gewoon goed.

Dhr. Ouderkerk:
[16-11-2008] Goede service, goede producten en ben altijd correct behandelt.

van Mameren:
[21-10-2008] Complimenten voor jullie service!

J. Kneppers:
[16-10-2008] Prima communicatie en meedenken met de klant. Zeer tevreden

G. Smeets:
[05-10-2008] Snelle levering, hoefde zelf niets meer te doen, alles was al kant en klaar (heb om eerlijk te zijn nooit de handleiding gelezen, maar gebruik het systeem elke dag). Top!

V. Millen:
[14-08-2008] Dankzij de ClickTrace+ in mijn vrachtwagens heb ik nu een betere planning.

P. Lakeman:
[04-08-2008] Dik tevreden over de systemen. Een mooi voorbeeld: Wij verhuren dure machine’s die per dagdeel verhuurt worden, vaak blijven de machines in het weekend bij de klant staan zodat zij deze maandag weer kunnen gebruiken, klant geeft soms aan dat zij de machine dan op zaterdag niet hebben gebruikt om onder een betaling uit te komen, echter verteld de ClickTrace+ in sommige gevallen anders. Daardoor heeft bij ons het systeem zich al meerdere malen terug verdient.

R. de Bruin:
[14-07-2008] Zeer tevreden. Systeem werkt bij ons met name als preventie. Personeel is op de hoogte dat ze in gaten gehouden kunnen worden dus laat gekke dingen nu uit hun hoofd (tussen de middag een aantal uur thuis zitten eten, uur eerder stoppen met werken enzovoort).

L. Osb.:
[18-05-2008] I am mostly satisfied by the system, using it for 5 months now and its very handy!

B. Prins:
[14-05-2008] Heb zelf een Mercedes bus (oude brandweer mercedes). Ben zelf vaak in het buitenland en heb de alarm altijd actief staan. Krijg vrijwel nooit een alarm melding wat uiteraard een goed teken is. Laatst kreeg ik plotseling een alarm sms dus ik bellen, bleek dat mijn zoon hem verplaatst had naar buiten omdat hij in de loods bezig was. Goed gevoel dat het systeem zijn werk doet.

Dhr. van Empel:
[19-04-2008] Kwam jullie tegen op Marktplaats. Even telefonisch contact met jullie gehad, voelde allemaal goed, werd altijd goed te woord gestaan. Ondertussen heel wat GPS volgsystemen in gebruik van TrackTrace.net

N. Stomp:
[12-02-2008] Aandacht aan de website besteed. Proberen je alles goed duidelijk te maken kun je merken, ook persoonlijk altijd goed te woord gestaan.

M. Boom:
[23-01-2008] Zeer tevreden. Na veel gelezen te hebben op internet ben ik overgegaan tot aanschaf. Aanrader!

Mevr. Luik:
[14-09-2007] Gebruik de systemen tijdens proefritten. Zeer effectief, als een klant lang wegblijft dan log ik even op mijn pagina en direct inzicht in de locaties, maar kan ook zien hoe de klant zich gedraagt qua snelheid.

S. de Boer:
[14-07-2007] Prettig bedrijf, jongens denken goed mee. Gebruik de systemen in mijn flighcases.

Dhr. Ouderkerk:
[18-01-07:] Vriendelijke ondersteuning.

Ms. Kooij:
[09-01-07:] Via Google gevonden, zag er goed uit. Eentje besteld en zeer tevreden.

Dhr. Donkers:
[03-01-07:] Kwaliteit en prettige service, uitleg als dat nodig is, meedenken met mij als klant. Ik vind TrackTrace.net vanaf het begin een prettig, servicegericht bedrijf.

Dhr. Stock:
[27-12-06:] Zeer tevreden.

Dhr Kortbeek:
[24-12-06:] Had in ons concept heel wat wensen. Werd echt goed met ons mee gedacht. Meerdere malen over en weer met elkaar telefonisch contact gehad en zijn tot een goed resultaat gekomen, onze systemen zijn echt op maat en werken volledig naar behoren.
Wat ons betreft een aanbeveling. Goede communicatie, goed meedenken etc.