Toepassingen

Home Hoe werkt het? Toepassingen

Hadden we dit toen ook maar

Vele eigenaren en/of verhuurbedrijven van grondverzetmachines,aggregaten, hoogwerkers of andere kostbare objecten is het al overkomen. Diefstal van uw bezit vanaf een bouwterrein of vanaf de openbare weg.
Als u deze objecten voorziet van een ClickTrace Track & Trace module kunt u ze echter snel weer terugvinden nog voordat ze gestript of doorverkocht zijn. Op het moment dat er een object verplaatst of gestolen wordt dan krijgt u een melding via de telefoon, waar u op kunt reageren door de locatie te bepalen.

Door middel van SMS kan men uit vele gebruikers- modus kiezen. Dit maakt de ClickTrace GPS Tracker zeer breed toepasbaar.
Het ClickTrace GPS tracking systeem is uitermate geschikt voor het real time online volgen en beveiligen van onder andere:

– Bouwketen
– Aanhangers & Trailers
– Containers
– Wooncaravans / chalets
– Windturbines
– Boten & vaartuigen
– Graafmachines
– Hoogwerkers
– Aggregaten & machines
– Motoren / brommers / fietsen
– Auto’s & voertuigen
– Caravans / Campers
– Persoons & dier beveiliging

Alles gaat onder uw eigen beheer, u bepaalt zelf de instellingen via SMS, u kunt zelf te alle tijden 24 uur per dag de positie van uw object bepalen, of u nu in Nederland bent of aan de andere kant van de wereld.
Omdat het om een onherkenbaar vierkant blokje betreft met een geïntegreerde magneetvoet, is het systeem zeer eenvoudig te monteren van de ene object op de andere. Plaats hem b.v. in een demoauto zodat u de klant kunt volgen  bij hun proefrit. De grootste troef is de levensduur, standby tijd met de ClickTrace+ GPS volgsysteem is namelijk maximaal 1 jaar*! En dat zonder externe voeding!

*Berekend onder ideale omstandigheden