Hoe werkt het?

Home Hoe werkt het?

Hoe en wat:
De meest gestelde vraag: “Waar ben je?” of “waar zijn mijn objecten” behoort voorgoed tot het verleden met de ClickTrace GPS volgsysteem. Doordat bij de ClickTrace GPS Tracker alles geïntegreerd, is de module bijna in elk denkbaar object te plaatsen. De ClickTrace staat in verbinding met de satelliet om zijn positie te bepalen, deze positie verstuurd de ClickTrace via het GSM netwerk via een GPRS verbinding naar uw persoonlijke pagina. Deze posities worden automatisch op uw webpagina geplaatst, u hoeft hier zelf dus niets voor te doen, u kunt zelf wel instellen hoe vaak tijdens de verplaatsing van het object een positie op uw pagina wordt geplaatst, dit verschilt per sector, de één hecht waarde aan een korte interval en een ander heeft geen belang bij hoog detail. Zodra u inlogt op uw eigen pagina heeft u meteen een actueel inzicht in de positie van het object. Meer informatie over uw persoonlijke pagina kunt u hier vinden.

De ClickTrace is een uitgebreid GPS volgsysteem, het systeem wordt kant en klaar aan u afgeleverd, uiteraard kunt u zelf de instellingen wijzigen zodat u het helemaal naar uw eigen smaak kunt instellen. De instellingen kunt u wijzigen door met uw eigen mobiele telefoon een sms bericht naar de ClickTrace te sturen met een configuratie bericht. Doordat ClickTrace GPS volgsysteem op maat kan worden geconfigureerd is de ClickTrace overal in toe te passen, de ClickTrace is optimaal te configureren voor bijvoorbeeld boten, auto’s, grondverzet machines, aggregaten en trailers/aanhanger.

Met het ClickTrace GPS Tracking kunt u onder andere:
– U voertuigen, vaartuigen, machines en andere objecten altijd (Live) volgen, de posities worden door de ClickTrace automatisch op uw persoonlijke pagina geplaatst, tevens wordt de complete geschiedenis op uw eigen pagina opgeslagen, u kunt dus te allen tijden de historie ook raadplegen. Dit geheel zonder abonnement.
– U voertuigen, vaartuigen, machines en andere objecten bewaken, de ClickTrace geeft u een alarm bericht als het object ontvreemd wordt. Dit kan op 2 manieren, door middel van trilling, of door middel van geofence (als het object een door u ingestelde cirkel (veilige zone) verlaat). Dit alles kan gekoppeld worden (bij de plus versie) aan een tijdschema, zodat het alarm bijvoorbeeld alleen in de nachturen actief is en/of bijvoorbeeld het gehele weekend.
– Volledig naar u eigen hand instelbaar: U kunt de ClickTrace GPS module zelf instellen zoals u dat wilt. U heeft dus volledige eigen controle.
– De ClickTrace binnen enkele seconden te monteren door de geïntegreerde magneetvoet, dit is tevens doordat de ClickTrace alles compleet in één behuizing heeft, dus geen externe aansluitingen zoals antennes.
– Een beter rendement halen uit uw planning, u weet altijd exact waar u voertuigen rijden.
– Met de ClickTrace levert u uw klanten hoogwaardige dienstverlening. Doordat u continu de exacte status en positie van uw medewerkers op de weg kunt bepalen, bent u in staat uw klanten een optimale en snelle service te verlenen.
– Om gebruik te maken van het systeem heeft u geen complexe software-installatie nodig. Internettoegang is het enige wat u nodig heeft. U beschikt hierdoor altijd en overal over de informatie van uw voertuigen. Zonder internet kunt u eventueel uw posities inzien op SMS.
– Live Tracking: Direct inzicht in de positie van alle voertuigen, vaartuigen en/of machines, live zichtbaar op een gedetailleerde kaart.
– En nog veel meer….. Kijk voor een volledig specificatie overzicht bij prijsvergelijking.

Gebruik:
Bij de oplevering van uw ClickTrace module krijgt u naast de handleiding ook uw persoonlijke inlog code om te kunnen inloggen op uw webapplicatie,  deze pagina is speciaal voor u gemaakt en gekoppeld met uw eigen ClickTrace module. De ClickTrace is bij aflevering al gebruiksklaar voor u gemaakt. U kunt de ClickTrace meteen plaatsen en in gebruik nemen. Tevens kunt u gratis gebruik maken van de iPhone applicatie.